Recepten Index

Linken naar de verschillende recepten op de website. Achter het gerecht staan een aantal hoofdingrediënten. Niet alle ingrediënten zijn hier vermeld.

ONTBIJT
Avocado met ei uit de oven (avocado en ei)
Bananenpannenkoekjes met Chiazaad (banaan, chiazaad, water, rijstbloem)
Chia pudding met blauwe bosbes (chia zaad, amandelmelk, blauwe bosbes)
Kokosyoghurt met bessen en noten (COCO START, blauwe bessen, cashewnoten, havermout, lijnzaad)
Omelet met Zoete Aardappel en gedroogde ham (ei, zoete aardappel, gedroogde ham)
Power ontbijt (avocado, zalm, ei)
Zalm-Spinazie Cupcakes (gerookte zalm, spinazie, ei)

LUNCH
Courgette Scampi Slaatje (courgette, scampi, bieslook)
Kruidige Falafel met Scampi (falafel, scampi, broccoli, spaghetti)
Omelet met zoete aardappel en aardperen (ei, zoete aardappel, aardperen, peterselie)
Omelet met Zoete Aardappel en gedroogde ham (ei, zoete aardappel, gedroogde ham)
Scampi Salade (ijsbergsla, scampi, tomaatjes, gele paprika, sesamzaad)
Zalm-Spinazie Cupcakes (gerookte zalm, spinazie, ei)
Snelle Lunch met avocado, garnalen en ei ( avocado, ei, garnalen)
Salade met gedroogde ham (gedroogde ham, ijsbergsla, preikiemen, hardgekookt ei, paprika, rode ui)

SALADE
Courgette Scampi Slaatje (courgette, scampi, bieslook)
Slaatje met rode biet en witte kool (rode biet, witte kool, appel, sap van citroen)
Scampi Salade (ijsbergsla, scampi, tomaatjes, gele paprika, sesamzaad)

 

SOEP
Brandnetelsoep (brandnetels, wortel, knolselder, spek)
Courgettesoep met brandnetel (courgette, ui, look, wortel, brandnetel)
Pompoensoep met spinnen (pompoen, ui, bouillon, gehakt, spaghetti)

HOOFDGERECHT
Amaranth met gegrilde paprika (amaranth, paprika, rode ui, rozemarijn)
Gevulde zoete paprika met tonijn (tonijn, zoete paprika, ui, tomaat)
Kip met kokos-curry (kip, kokosolie, tomatenstukjes, garam masala, kaneel)
Kippenballetjes met Marokkaanse touch (kippengehakt, tomatensaus, ei, Ras El Hanout, komijn, kaneel, ui, peterselie)
Latkes met zoete aardappel en bloemkool (bloemkool, zoete aardappel, lenteui)
Linzenbolognaise (linzen, tomatenstukjes, ui, wortel)
Mungobonenvermicelli met gember en peulen (mungobonennoedels, peulen, gember, zoete paprika, koriander)
Pladijs met broccolini en gembersaus (pladijs, broccolini, gember, look, lenteui, sojasaus)
Quinoa met ovengroentjes (quinoa, tomaatjes, rode ui, gele paprika, courgette)
Quinoa met pompoen en rode ui (quinoa, flespompoen, rode ui, gember)
Zalm met zoete aardappel en courgetti (zalm, courgette, zoete aardappel, tomaatjes, tijm)
Zalm-Spinazie Cupcakes (gerookte zalm, spinazie, ei)
Zoete aardappel rösti met appel en lamsvlees (zoete aardappel, appel, lamsvlees)

DESSERT
Appel Noten Crumble (appel, noten, rozijnen, dadels)
Bananenpannenkoekjes met Chiazaad (banaan, chiazaad, water, rijstbloem)

TUSSENDOORTJES
Banaan-zaden tussendoortje (banaan, pistachenoot, chiazaad, zonnebloempitten)
– Bananenpannenkoekjes met Chiazaad
 (banaan, chiazaad, water, rijstbloem)
Kikkererwtensnack (kikkererwten, kokosolie, paprika, tijm, zout)- Zelfgemaakte popcorn (olijfolie, pofmais, Himalayazout)

GEBAK
Brownies met rode bessen (amandelmeel, cacao, dadels, courgette, kokosolie, ei, bakpoeder)
Havermoutpannenkoeken (havermout, havermoutmeel, ei, rijstmelk)

Yvi - Stress en Polyvagaal Expert

Yvi Van ham is levensgenieter en stressexpert, gespecialiseerd in de biologie van (chronische) stress en de werking van het zenuwstelsel volgens de PolyVagaal Theorie. Yvi is oprichtster van "100 Dagen Suiker Tarwe en Lactose vrij" en "BurnOutAcademy" waar ze nieuwe inzichten aanreikt over de werking van het menselijk lichaam, de mind-body connection en de relatie tussen stress, trauma, voeding en chronische aandoeningen. Dit doet ze in via online cursussen, vormingsdagen, workshops, Biodanza en individuele sessies. Je bent van harte welkom!

More Posts - Website - Twitter - Facebook - LinkedIn - Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *