Linken naar de verschillende recepten op de website. Achter het gerecht staan een aantal hoofdingrediënten. Niet alle ingrediënten zijn hier vermeld.
ONTBIJT
– Avocado met ei uit de oven (avocado en ei)
– Bananenpannenkoekjes met Chiazaad (banaan, chiazaad, water, rijstbloem)
– Chia pudding met blauwe bosbes (chia zaad, amandelmelk, blauwe bosbes)
– Kokosyoghurt met bessen en noten (COCO START, blauwe bessen, cashewnoten, havermout, lijnzaad)
– Omelet met Zoete Aardappel en gedroogde ham (ei, zoete aardappel, gedroogde ham)
– Power ontbijt (avocado, zalm, ei)
– Zalm-Spinazie Cupcakes (gerookte zalm, spinazie, ei)
LUNCH
– Courgette Scampi Slaatje (courgette, scampi, bieslook)
– Kruidige Falafel met Scampi (falafel, scampi, broccoli, spaghetti)
– Omelet met zoete aardappel en aardperen (ei, zoete aardappel, aardperen, peterselie)
– Omelet met Zoete Aardappel en gedroogde ham (ei, zoete aardappel, gedroogde ham)
– Scampi Salade (ijsbergsla, scampi, tomaatjes, gele paprika, sesamzaad)
– Zalm-Spinazie Cupcakes (gerookte zalm, spinazie, ei)
– Snelle Lunch met avocado, garnalen en ei ( avocado, ei, garnalen)
– Salade met gedroogde ham (gedroogde ham, ijsbergsla, preikiemen, hardgekookt ei, paprika, rode ui)
SALADE
– Courgette Scampi Slaatje (courgette, scampi, bieslook)
– Slaatje met rode biet en witte kool (rode biet, witte kool, appel, sap van citroen)
– Scampi Salade (ijsbergsla, scampi, tomaatjes, gele paprika, sesamzaad)
SOEP
– Brandnetelsoep (brandnetels, wortel, knolselder, spek)
– Courgettesoep met brandnetel (courgette, ui, look, wortel, brandnetel)
– Pompoensoep met spinnen (pompoen, ui, bouillon, gehakt, spaghetti)
HOOFDGERECHT
– Amaranth met gegrilde paprika (amaranth, paprika, rode ui, rozemarijn)
– Gevulde zoete paprika met tonijn (tonijn, zoete paprika, ui, tomaat)
– Kip met kokos-curry (kip, kokosolie, tomatenstukjes, garam masala, kaneel)
– Kippenballetjes met Marokkaanse touch (kippengehakt, tomatensaus, ei, Ras El Hanout, komijn, kaneel, ui, peterselie)
– Latkes met zoete aardappel en bloemkool (bloemkool, zoete aardappel, lenteui)
– Linzenbolognaise (linzen, tomatenstukjes, ui, wortel)
– Mungobonenvermicelli met gember en peulen (mungobonennoedels, peulen, gember, zoete paprika, koriander)
– Pladijs met broccolini en gembersaus (pladijs, broccolini, gember, look, lenteui, sojasaus)
– Quinoa met ovengroentjes (quinoa, tomaatjes, rode ui, gele paprika, courgette)
– Quinoa met pompoen en rode ui (quinoa, flespompoen, rode ui, gember)
– Zalm met zoete aardappel en courgetti (zalm, courgette, zoete aardappel, tomaatjes, tijm)
– Zalm-Spinazie Cupcakes (gerookte zalm, spinazie, ei)
– Zoete aardappel rösti met appel en lamsvlees (zoete aardappel, appel, lamsvlees)
DESSERT
– Appel Noten Crumble (appel, noten, rozijnen, dadels)
– Bananenpannenkoekjes met Chiazaad (banaan, chiazaad, water, rijstbloem)
TUSSENDOORTJES
– Banaan-zaden tussendoortje (banaan, pistachenoot, chiazaad, zonnebloempitten)
– Bananenpannenkoekjes met Chiazaad
(banaan, chiazaad, water, rijstbloem)
– Kikkererwtensnack (kikkererwten, kokosolie, paprika, tijm, zout)- Zelfgemaakte popcorn (olijfolie, pofmais, Himalayazout)
GEBAK
– Brownies met rode bessen (amandelmeel, cacao, dadels, courgette, kokosolie, ei, bakpoeder)
– Havermoutpannenkoeken (havermout, havermoutmeel, ei, rijstmelk)